Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили угруповання, що продавало контрафакт

Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото Львівська обласна прокуратура
Фото Львівська обласна прокуратура
1/4
Служба безпеки України викрила на Львівщині угруповання, яке спеціалізувалася на продажі оптових партій контрафактної підакцизної продукції. Про це повідомили 2 квітня Гал-інфо у пресценрі Управління СБУ у Львівській області.

Під час обшуків у ділків вилучено майже 400 тисяч пачок підроблених цигарок на майже 18 млн грн.

Також під час слідчих дій правоохоронці виявили у зловмисників чорну бухгалтерію і понад 3 млн готівки у гривневому еквіваленті. Обшуки проводились у складських і гаражних приміщеннях учасників протиправної діяльності.

За попередніми даними слідства, декілька місцевих жителів налагодили збут контрафактних тютюнових виробів з підробленими акцизними марками під виглядом відомих світових брендів. Оптові партії продукції ділки реалізовували через афілійовані торговельні точки на території регіону.

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності винних осіб.

Перевіряється інформація щодо можливої контрабанди підробленої продукції за кордон.

Викриття протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими Головного управління ДФС у Львівській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ