Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині виявлене незаконне добування піщано-гравійної суміші

В Стрийському районі виявлення факту незаконного проведення робіт на землях водного фонду, - прес-служба Львіврибоохорони.

09-13 вересня 2016 року державними інспекторами Дрогобицької рибоохоронної дільниці та сектора оперативної роботи Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Львівській області, на виконання листа Державного агентства рибного господарства України №1-7-16/2897-16 від 27.05.2016 року, був проведений рибоохоронний рейд в закріплених за дільницею районах. 

При проведенні заходів державного нагляду 09.09.2016 року в прибережно-захисній смузі р.Стрий поблизу с.Піщани , Стрийського району (Ходовицька сільська рада) біля території ТзОВ «Стрийський гравійний дробильно-сортувальний завод» було виявлено факт проведення робіт по відновленню та підтриманню сприятливого гідрологічного режиму р.Стрий від наслідків шкідливої дії води після повені. Дані роботи проводились ТзОВ «СГДСЗ» (згідно договору субпідряду). Але попри це, вище зазначеним підприємством проводилося незаконне добування піщано-гравійної суміші з метою її подальшої продажі. Підприємством ТзОВ були порушенні вимоги ст.17 ЗУ «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів» та п.5 Постанови Кабінету Міністрів України №557 від 12.07.2005 року «Про затвердження Порядку видачі дозволів на проведення робіт на землях водного фонду».

На даний час по даному факту відкрите кримінальне провадження, йдуть слідчі дії. Львіврибоохорона передала наявні матеріали по даному факту Головному управлінню національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ