Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині виявили мікроавтобус, який перебував у розшуку

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/2
Як повідомили 16 липня Гал-інфо у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, на Львівщині прикордонники виявили мікроавтобус, який знаходився у міжнародному розшуку та причіп без номера кузова.

Вчора, через пункт пропуску ʺШегиніʺ, що на кордоні з Польщею, автомобілем ʺФольксвагенʺ закордон слідував 39-річний житель Хмельниччини. Під час оформлення транспортного засобу спрацювала база Інтерполу. Як з'ясувалося, мікроавтобус 2005 року випуску більше місяця перебуває у розшуку, як викрадений в Україні.
Про даний випадок прикордонники проінформували представників Укрбюро Інтерполу та викликали на місце події співробітників Національної поліції, яким передали автівку.

Цього ж дня військовослужбовці сусіднього відділу направили поліцейським повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 ККУ. Під час проведення повної ідентифікації номерів вузлів та агрегатів мікроавтобуса, яким до Польщі через пункт пропуску ʺКраківецьʺ їхав наш співвітчизник, прикордонники виявили відсутність номера кузова на причепі.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в аеропорту "Львів" затримали злочинця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ