Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині засуджено посадовця районного центру зайнятості

Як повідомили сьогодні, 12 листопада у Відділі комунікації поліції Львівської області, до трьох років засудили фахівця з питань зайнятості одного з районних центрів зайнятості, причетного до незаконного оформлення та безпідставної виплати бюджетних коштів державної соціальної допомоги на суму у 860 тисяч гривень.

Жінку викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва прокуратури області.

Впродовж  2013 - 2016 років посадовець склала та видала завідомо неправдиві офіційні документи, котрі надавали право на отримання соціальної допомоги малозабезпеченій сім'ї, а також сприяла 37 громадянам у безпідставному одержанні такої соціальної допомоги.  

Зловмисниці було повідомлено про підозру  у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27,  ч. 2 ст. 190(шахрайство), ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України та обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Рішенням районного суду вже екс - посадовця засуджено до трьох років позбавлення волі (з іспитовим строком два  роки)


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ