Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві родича

​На Львівщині поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві зятя. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.
Фото: ГУНП Львівщини

Попередньо встановлено, що між чоловіками виник побутовий конфлікт. Обидва перебували у стані алкогольного сп’яніння. За скоєне затриманому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Як встановили правоохоронці, 21 липня близько 23.00 в одному з сіл Стрийського району між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого зловмисник, 49-річний мешканець району, завдав своєму 30-річному родичу удару кухонним ножем в ділянку грудей. Поранення виявилось смертельним – від отриманих травм чоловік помер на місці події. Обидва учасники конфлікту перебували у нетверезому стані.

На місці працювала слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Стрийського районного управління поліції. Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Національна поліція України Стрийське районне управління  поліції

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ