Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали водія, який збив пішохода

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині завдяки професійній та злагодженій роботі поліцейські встановили водія, котрий скоїв наїзд на пішохода та втік з місця ДТП

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники Городоцького відділення поліції розшукали автомобіль "Mercedes", яким було скоєно наїзд на пішохода, а невдовзі і водія – 21-річного жителя одного з сіл Пустомитівського району.

На Львівщині розшукують водія, який збив чоловіка

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 16 листопада близько 20.45 на автодорозі "Львів-Самбір" неподалік села Поріччя у Городоцькому районі. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода – 31-річного мешканця Пустомитівського району, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема переломи, та госпіталізований.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автомобіль правоохоронці вилучили, досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ