Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині завершили розслідування вбивства, скоєного в 2013 році

Правоохоронці Львівщини завершили заочне досудове розслідування за фактом умисного вбивства, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального прокуратури Львівської області завершено спеціальне (заочне) досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, що сталося в 2013 році.

Тоді на території одного із підприємств, яке розташоване у Залізничному районі м. Львова, під час розпиття спиртних напоїв стався конфлікт між двома особами, внаслідок чого один із них ножем завдав смертельних ударів іншому. Після вчинення вбивства тіло потерпілого вивіз на власному автомобілі в невідомому напрямку.

Під час досудового розслідування особу підозрюваного встановлено. Однак через ухилення його від органу досудового розслідування та оголошенням його в міжнародний розшук слідчий звернувся до суду з клопотанням про застосування щодо підозрюваного заочного досудового розслідування.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч.1 т.115 КК України (умисне вбивство) санкція статті за яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ