Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині збили 55-річного водія вантажівки

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, на Жовківщині водій автомобіля "Opel Vectra" скоїв наїзд на водія "Renault Magnum".

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в реанімацію.

В Жовківське відділення поліції 3 жовтня надійшло повідомлення про те, що на автодорозі "Тернопіль – Львів - Рава-Руська" між селами Великі Грибовичі та Малехів водій автомобіля "Opel Vectra", 33-річний житель району, здійснив наїзд на водія вантажівки "Renault Magnum", 55-річного мешканця міста Кам’янко-Бузька, який перебував біля своєї машини.

Чоловік отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в реанімаційне відділення однієї із львівських лікарень. Медики діагностували у нього політравму.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині водій збив пенсіонерку і втік з місця події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ