Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зіткнулось два мотоцикли: постраждало троє людей

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 травня о 22.50 на автодорозі між селами Лешнів та Корсів у Золочівському районі. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зітнулись мотоцикли «SHINERAY», яким керував 18-річний мешканець району та «MUSSTANG» під керуванням мешканки сусіднього села віком 19 років. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали самі мотоциклісти, а також 19-річна пасажирка «SHINERAY». Вони були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

До уваги мотоциклістів! Правоохоронці закликають бути обережними на дорогах. Дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, зокрема правил обгону. Не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та обов’язково користуйтесь мотошоломами. І головне – не керуйте транспортними засобами, перебуваючи у стані сп’яніння. Життя одне!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ