Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зіткнулось дві автівки: один з водіїв помер в кареті "швидкої"

Фото Поліція Львівської області
Фото Поліція Львівської області
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото Поліція Львівської області
Фото Поліція Львівської області
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/5
Львівський район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП, в якій одна людина загинула. Про це повідомили 31 травня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

31 травня о 03:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Сопошин Львівського району на трасі міжнародного значення М-09 "Львів-Рава-Руська" відбулось зіткнення автомобіля "RENO Kangoo" з автомобілем "Audi A6".

Внаслідок ДТП травмованого водія "RENO Kangoo", 1961 року народження, якого передано працівникам швидкої медичної допомоги, де згодом чоловік помер в кареті автомобіля.

Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по витягуванню та транспортуванню потерпілого з автомобіля до швидкої медичної допомоги та відключенню акумуляторної батареї в автомобілі.

Як зазначають у відділі комунікації поліції Львівської області, під час медичного освідчення було встановлено, що водій "Ауді" керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Водій "Ауді" затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові водійка Tesla у стані наркотичного сп'яніння вчинила ДТП і втекла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ