Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зрубана сімнадцятиметрова гілка вбила човіка

На Львівщині під час незаконної порубки дерева чоловік отримав смертельну травму. Про це повідомили у відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, на нього впала сімнадцятиметрова зрубана гілка. Травмованого чоловіка виявив лісничий, який саме здійснював обхід ділянки – він і викликав на місце медиків. Проте, попри усі зусилля, врятувати життя пацієнта лікарям не вдалось.

Інформація про чоловіка, який вранці був доставлений в одну з лікарень у Стрийському районі з важкою травмою голови, надійшла до поліції 29 листопада. Попри зусилля медиків, близько 13.00 пацієнт помер від отриманих тілесних ушкоджень.

До встановлення обставин події була задіяна слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу померлого – ним виявився 48-річний житель міста Миколаїв Стрийського району.

Також встановлено, що травму голови він отримав під час незаконної порубки дерев у лісовому масиві – на нього впала сімнадцятиметрова зрубана гілка. Надалі чоловіка виявив лісничий, який саме здійснював обхід ділянки – він і викликав на місце події бригаду медиків.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ