Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На межі Донеччини та Харківщини встановили прапор України

Це стало можливим завдяки звільненню ділянки траси Кuїв-Хapкiв-Дoвжaнcькuй Збройними силами України, які у важкому бої змусили російських окупантів звідти відступити.
Фото - ДСНС України

Про це повідомляє ДСНС України.

Відтак на звільнених від ворога територіях розпочинається робота з розмінування місцевості, критичної інфраструктури, житлових будинків та доріг, а також організовується правопорядок для забезпечення безпечної роботи фахівців, залучених до відновлення життєзабезпечення населених пунктів.

Для того, аби оцінити масштаби робіт з розмінування керівництво Донецької ОВА та МВС здійснили виїзд до Бахмута, Краматорська, Покровська, Слов’янська та Костянтинівки, де також зустрілися із особовим складом, який в умовах війни самовіддано виконував службові обов’язки. 

Голова ДСНС Сергій Крук зауважив, що окупанти постійно ведуть обстріли, руйнуючи при цьому пожежні частини та знищуючи пожежно-рятувальну техніку. І навіть за таких умов особовий склад Служби порятунку залишаються вірними присязі та допомагають мешканцям постраждалих населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ