Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На найбільшому в світі книжковому ярмарку презентували книгу про ГУР

На найбільшому в світі книжковому ярмарку у Франкфурті відбулась презентація книги “Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі”.

Як повідомляють в ГУР, це книга-часопис про зухвалі, сповнені неймовірних ризиків спецоперації української воєнної розвідки, а саме:

  • “Авіапрорив на Азовсталь. Небо”;
  • “Битва за острів Зміїний. Море”;
  • “Харківський контрнаступ. Земля”;
  • “Збиті льотчики росії”.

Видання доступне українською та англійською мовами. 

На його сторінках автор наводить ексклюзивні дані про задум, підготовку та перебіг бойових місій ГУР МО України, а також неоціненні свідчення їхніх безпосередніх учасників ― офіцерів та солдатів на полі бою.

Передмову до книги написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

“Воєнна розвідка України, чиїм символом є сова із мечем, спрямованим у центр імперської росії, стала одним з головних елементів збройного опору російській агресії. На емблемі ГУР МО України викарбуване латиною гасло «Sapiens dominabitur astris - мудрий пануватиме над зірками». За своїм призначенням воєнна розвідка завжди відповідає за противника, не за свої сили. І тому я знаю, що ми переможемо”,  ― зазначив Кирило Буданов.

Презентація книги про роботу української спецслужби в умовах широкомасштабної війни з росією викликала жвавий інтерес у місцевої публіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ