Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Одещині поліцейські затримали іноземця, розшукуваного Інтерполом за шахрайство

На Одещині поліцейські затримали іноземця, розшукуваного Інтерполом за шахрайство. У себе на батьківщині чоловік вчиняв злочинні дії упродовж кількох років. Розшукуваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

У себе на батьківщині 57-річний чоловік упродовж двох років вчиняв шахрайські дії. Відносного нього правоохоронні органи сусідньої держави розпочали кримінальне провадження відразу за двома статтями Кримінального кодексу – шахрайство та ухилення від сплати податків.

У січні цього року чоловіка було оголошено в міжнародний розшук. 

Працівники Департаменту карного розшуку Нацполіції спільно з працівниками управління карного розшуку поліції Одещини провели оперативно-розшукові заходи та встановили місце перебування розшукуваного. 

Наразі затриманий доставлений до Київського відділу поліції. Вирішується питання щодо тимчасового арешту. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, оперативники карного розшуку Нацполіції затримали іноземця, який вісім років перебував у міжнародному розшуку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ