Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Одещині п'яний 13-річний хлопець розтрощив 54 хреста на кладовищі

У смт Суворове Ізмаїльського району Одеської області п'яний 13-річний хлопець образився на дівчат і розтрощив з півсотні хрестів на кладовищі. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Подія сталася в смт. Суворове. В ході первинних слідчих дій було встановлено, що компанія підлітків у віці від 11 до 13 років днем розпивала спиртні напої. Ближче до вечора діти пішли на зрошувальний канал купатися. По дорозі між підлітками виникла сварка, образившись на дівчат, 13-річний житель смт. Суворове став ламати дерев'яні хрести могил на сільському кладовищі, повз якого на той момент вони проходили. В результаті злочинних дій було поламано 54 хреста.

«Співробітниками поліції виконані первинні слідчі дії, проведено огляд місця події, встановлені та опитані особи, причетні до правопорушення», - прокоментував ситуацію начальник Ізмаїльського ВП полковник поліції Роман Галкін.

За даним фактом слідством Ізмаїльського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ