Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Одещині українець допоміг росіянину незаконно перетнути кордон

Прикордонники Подільського загону затримали росіянина за незаконний перетин кордону та українця, який йому допомагав потрапити в Україну, - інформує прес-служба АДПСУ.

Прикордонний наряд відділу ʺСтаніславкаʺ спостерігав як невідома особа незаконно перетнула кордон з Молдови в Україну. Одночасно з території України до порушника наближався автомобіль. До вказаного місця одразу вибула група реагування прикордонників. Правоохоронці поблизу кордону зупинили легковик ʺТойотаʺ української реєстрації під керуванням громадянина України. Крім водія в автівці знаходився 32-річний громадянин РФ. Обох чоловіків для з’ясування усіх обставин справи прикордонники доставили до підрозділу. В ході проведених заходів стало відомо що 47-річний українець підвіз росіянина зі сторони Молдови до лінії проходження державного кордону та вказав йому місце де той має незаконно перетнути кордон та подальший маршрут руху територією України на напрямку с. Леніно (РМ) – с. Станіслава (Україна). Сам українець тим часом перетнув кордон з Молдови в Україну в сусідньому пункті пропуску та на автомобілі рухався до місця зустрічі з порушником.

Чоловіків прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності. Крім того до Національної поліції направлене повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ч. 1 ст. 332 ККУ ʺНезаконне переправлення осіб через державний кордон Україниʺ.

Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ