Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На одному з перехресть Львова зіткнулось двоє нетверезих водіїв

Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
1/2
Як повідомили 12 травня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, вчора пізно увечері патрульні поліцейські отримали на службовий планшет виклик про ДТП на перехресті вулиць Миколайчука-Лінкольна.

Прибувши на місце події, інспектори встановили, що водій автомобіля "Toyota" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Mazda". Під час спілкування з 21-річним винуватцем ДТП, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд у медичному закладі чоловік погодився. Згідно з висновком лікаря-нарколога, водій перебував під впливом наркотичних речовин.

Також, під час відбирання пояснення у водія автомобіля "Mazda", поліцейські виявили у 37-річного чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження перевірки на стан сп'яніння в медичному закладі або на місці він відмовився в присутності двох свідків.

На винуватця ДТП, патрульні склали протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинили ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння) КУпАП. А на водія автомобіля "Mazda", протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Наголошуємо, що сідаючи за кермо в нетверезому стані ви стаєте загрозою для себе та інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині водій "Daewoo" збив неповнолітнього.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ