Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Полтавщині зіткнулись три фури, загинуло 3 людей

На Полтавщині у с. Поділ, що по трасі Київ-Харків, у потрійній ДТП загинуло 3 людей. Аварія сталась вчора, 1 вересня, близько 18:20. Про це повідомили у відділв комунікації поліції Полтавської області.

За попередніми даними встановлено, що близько 18.15 по автодорозі сполученням Київ-Харків-Довжанський від села Красногорівка у напрямку села Решетилівка рухався автомобіль марки «Мercedes Benz» з напівпричепом під керуванням 53-річного водія.

В той час позаду за вказаним вище автомобілем у попутному напрямку рухався автомобіль марки «DAF» з напівпричепом під керуванням 25-річного водія. Останній, проїжджаючи в районі села Поділ, не витримав безпечної дистанції до рухаючого попереду автомобіля та допустив зіткнення в задню частину напівпричепа автомобіля «Мercedes».

Після чого автомобіль марки DAF відкинуло на зустрічну смугу для руху, де відбулося зіткнення з зустрічним автомобілем марки DAF під керуванням 49-річного водія, що рухався в межах своєї смуги у зустрічному напрямку.  

Внаслідок ДТП водій автомобіля DAF (що їхав у напрямку міста Київ) був доставлений до Великобагачанської ЦРЛ, де через годину від отриманих травм помер. Водій та пасажир іншої вантажівки – загинули на місці пригоди.

За фактом порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб (частина 3 статті 286 Кримінального кодексу України), внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Проводиться перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ