Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Прикарпатті 14-літній учень порізав свою вчительку

Інцидент трапився у місті Долина Івано-Франківської області 14 жовтня близько опівдня. До поліції із повідомленням звернулася сусідка потерпілої. Вона повідомила, що у дворі їхнього будинку бігає підліток з ножем. Про це 17 жовтня на офіційному сайті повідомив сектор комунікації Головного управління Національної поліції Івано-Франківської області.

Під час виїзду на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що житель одного із навколишніх сіл міста Долини, 2002-го року народження, за попередньою домовленістю прийшов на додаткові заняття з української мови до вчительки, яка мешкає у райцентрі. Коли хлопець перебував у квартирі потерпілої, то несподівано взяв до рук кухонний ніж та наніс ним удари вчительці по обличчі та в ділянку спини зліва. Жінку було доправлено автомобілем швидкої медичної допомоги до районної лікарні, де їй діагностували множинні різані і забійно-різані рани обличчя, шиї, плеча та лівої половини грудної клітки, травматичний шок І-ІІ степенів, носову кровотечу.

За попереднім діагнозом, в ході проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці кваліфікували цей злочин як умисне нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Однак, у ході провадження, перекваліфікували на ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться слідство. У справі призначено ряд експертиз, у тому числі – і психіатричну. На цей час потерпілу, 1979 року народження, перевели на лікування до обласної клінічної лікарні.

Наразі підозрюваний у злочині підліток перебуває вдома під наглядом і опікою батьків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ