Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині 6-річну дитину підстрелили з автомата Калашникова

На Рівненщині поліція розслідує факт вогнепального поранення шестирічного хлопчика, скоєного з автомата Калашникова ввечері 28 квітня, - УНІАН.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, в селі Шпанів Рівненського району близько 19.00 шестирічний хлопчик грався на вулиці поблизу свого будинку. Раптом дитина відчула різкий біль в області лопатки. Каретою швидкої медичної допомоги її доставили до лікарні. Після проходження рентгену медики виявили у хлопчика стороннє тіло, схоже на кулю. Дитину прооперували.

За попереднім оглядом кулі поліцейські встановили, що її калібр - 7,62 мм. Попередня версія поліції - стріляли з автомата Калашникова. Кулю слідчі вилучили та направили на експертизу.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину. Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді громадських робіт до 200 годин або виправних робіт строком до двох років, або обмеження волі строком до двох років.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ