Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині - жахливий розбій: напали серед ночі на родину фермера

На Рівненщині - жахливий розбій: напали серед ночі на родину фермера. Про це повідомилиу відділі комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що шестеро невідомих осіб у балаклавах проникли та територію фермерського господарства. У підсобному приміщенні нападники зв’язали пластмасовими хомутами 53-річного охоронця, у якого почали випитувати, хто є дома з мешканців та де знаходяться гроші. Не отримавши відповіді, зловмисники пішли до будинку. Розбивши віконне скло, потрапили всередину, де нанесли удар по голові невстановленим предметом 56-річній дружині власника господарства, вдарили в обличчя 36-річній доньці та зв’язали хомутом ноги 38-річному зятю.

59-річний господар на момент скоєння злочину перебував на другому поверсі. Він узяв травматичний пістолет та вистрибнув з вікна на вулицю, чим сполохав нападників, які, не довівши свій злочинний умисел до кінця, почали тікати.

Чоловік кинувся їх переслідувати, здійснивши кілька пострілів у бік зловмисників. Як з’ясували поліцейські, авто вони залишили за кілометр від місця події. 

59-річний чоловік у результаті стрибка пошкодив зв’язки та забій хребта. Після надання медичної допомоги у Рівненській міській центральній лікарні, був відпущений додому.

Відомості за фактом розбою, поєднаним із проникненням, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ