Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Рівненщині під колесами автівки загинув молодий велосипедист

На Рівненщині у Дубенському районі вчора, 24 квітня, сталась ДТП - під колесами автівки загинув 21-річний велосипедист. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 32-річний житель Тернополя, водій автомобіля «FIAT DOBLO», не впорався із керуванням і допустив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку та раптово виїхав на проїжджу частину дороги.

Водій пояснив, що у зв’язку із несприятливими погодними умовами, не побачив велосипедиста, який переїжджав дорогу, а коли загальмував, то зіткнення уникнути не вдалося. Чоловік відразу викликав поліцейських та швидку медичну допомогу.

Внаслідок ДТП 21-річного хлопця госпіталізували у реанімаційне відділення з мозковою комою. Сьогодні, 25 квітня, вранці від отриманих травм хлопець помер.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщений на штраф майданчик. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ