Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Рівненщині поліцейські врятували чоловіка, який хотів покінчити життя самогубством

На Рівненщині поліцейські врятували чоловіка, який хотів покінчити життя самогубством. На момент прибуття поліцейських чоловік уже встиг один кінець мотузки обмотати навколо шиї, а інший — за бильце ліжка. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП в Рівненській області

 До Костопільського відділу поліції 23 листопада пізно ввечері надійшло повідомлення 24-річної жительки села Данчиміст Костопільського району, що за місцем проживання батько в стані алкогольного сп’яніння спровокував сімейний конфлікт.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. На подвір’ї правоохоронців зустріли усі члени родини. Як з’ясувалося, 51-річний чоловік вигнав дружину, дочку, сина та їхніх малолітніх дітей на вулицю, а сам зачинився у будинку. На прохання поліцейських відчинити двері та впустити рідню до оселі, чоловік не відреагував, а лише пригрозив самогубством.

Не вагаючись, правоохоронці вийняли одне з вікон будинку та потрапили всередину вчасно, бо чоловік на той момент уже встиг один кінець мотузки обмотати навколо шиї, а інший — за бильце ліжка.

Із чоловіком правоохоронці провели роз’яснювальну бесіду щодо вживання алкогольних напоїв та вчинення насильства в сім’ї.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ