Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині поліція знайшла чоловіка, що викрав автомобіль у Львові

Виявити 42-річного чоловіка, що заволодів автомобілем TOYOTA LAND CRUISER 200 львів’янина та втік на ньому у Рівненську область, допомогли камери відеоспостереження "Безпечна Львівщина".

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, до поліції звернувся 34-річний водій, який повідомив, що вночі зі стоянки у Львові невідома особа викрала його авто "Toyota Land Cruiser 200". 

У ході оперативно-розшукових заходів за допомогою камер відеоспостереження "Безпечна Львівщина", оперативники встановили, що викрадений автомобіль рухається в бік Рівненської області.

У ході комплексних обшуків, які були проведені за адресами проживання 42-річного зловмисника, а також на кількох автошротах у Рівненській області, де відбувалися розборки автомобілів, правоохоронці виявили та вилучили ключі від різних машин, інструменти для зламу автозамків та пристрої для сканування сигналізації, засоби подавлення радіоелектронного радіозв'язку, комплектуючі та запчастини до автомобілів, номерні знаки, а також зброю та інші речові докази.

Тепер зловмиснику загрожує  позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ