Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині вбили селянина з пакетом бурштину

Прокуратура Рівненської області розслідує вчинення розбійного нападу на двох мешканців села Люхча Сарненського району та умисного вбивства одного із них. Про це повідомила прес-служба прокуратури Рівненської області.

Попередньо встановлено, що 28 січня  у селі Люхча четверо невідомих чоловіків здійснили збройний напад на двох місцевих жителів та відібрали у них пакет із бурштином вагою 8 кг. Під час розбою один із нападників здійснив постріл  та смертельно поранив селянина.

Правоохоронці затримали  підозрюваних, коли ті перебували в автомобілі «Fоrd» на території однієї із автозаправок у селі Бармаки Рівненського району. У нападників вилучено 4 одиниці зброї та набої до неї, а також 8 кг каміння бурштину.

Станом на сьогодні слідчими поліції повідомлено про підозру 4 особам у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 4 ст. 187 КК України (розбій), із них 1 особі ще повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Слідчим до суду подано клопотання про обрання усім підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Хід досудового розслідування прокуратурою Рівненської області взято на контроль.

Довідка.

- санкцією ч.4 ст.187 передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна;

- санкцією ч.2 ст.115 передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ