Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині затримано вбивцю таксиста

ГУ НП у Рівненській області
ГУ НП у Рівненській області
ГУ НП у Рівненській області
ГУ НП у Рівненській області
1/2
На Рівненщині 15 червня зловмисник жорстоко вбив таксиста. Правоохоронці затримали 35-річного вбивцю. Наразі він під цілодобовим домашнім арештом. Про це повідомили у ГУ НП у Рівненській області.

Про зникнення сина 57-річна мати повідомила до поліції ще 15 червня. Вже невдовзі поблизу села Здовбиця поліцейські виявили автомобіль «BMW 523», на якому 31-річний рівнянин надавав послуги таксі. Неподалік у полі знайшли і тіло чоловіка із ножовим пораненням грудної клітки та закривавлений ніж.

Проведеними слідчими та розшуковими заходами поліцейським вдалося вийти на слід зловмисника. Ним виявився знайомий загиблого 35-річний житель обласного центру. Чоловік має сім’ю та раніше не судимий.

Рівнянину повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю.

Чоловік запевняє правоохоронців, що не мав наміру позбавляти життя свого знайомого, а лише захищався. З його слів, сутичка між ними виникла через борг. Однак усі обставини по справі встановлюватимуть правоохоронці у ході досудового розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ