Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

​На Рівненщині затримано замначштабу однієї з частин Нацгвардії під час одержання хабара

На Рівненщині військовою прокуратурою затримано заступника начальника штабу однієї з військових частин Нацгвардії України під час одержання хабара. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

19 лютого 2018 року військовою прокуратурою Рівненського гарнізону спільно із слідчими слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Рівненській області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Рівненській області, Рівненської внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником начальника штабу з комплектування 3 стрілецького батальйону однієї з військових частин Нацгвардії України.

Кошти в розмірі 8500 грн призначалися за вирішення питання щодо призову кандидата на військову службу за контрактом до зазначеного військового формування.

Капітана затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ