Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Самбірщині піротехніки ДСНС України знищили три боєприпаси

У Самбірському районі піротехніки ДСНС України протягом доби знищили 3 вибухонебезпечні предмети. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області
Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Протягом доби 12 лютого на території Самбірського району піротехніки ДСНС України вилучили та знищили встановленим порядком два артилерійські постріли та один артилерійський снаряд часів II Світової війни.

Так, зокрема о 16:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 2 одиниці 45 мм артилерійських пострілів часів II Світової війни, які були виявлені під час проведення польових робіт в с. Буньковичі Самбірського району на території приватного господарства.

Цього ж дня о 17:53 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 122 мм артилерійський снаряд часів II Світової війни. Даний боєприпас був виявлений в с. Ралівка на вул. Залізнична Самбірського району.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення з проханням дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки.

Не наражайте себе на небезпеку: в жодному разі не торкайтесь небезпечного предмета, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно!

Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ