Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Сколівщині вантажівка зіткнулася з легковиком, є постраждалі

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода трапилася 5 червня о 00.20 на автодорозі Київ – Чоп у селі Дубина, Сколівського району.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автопоїзда "Volvo", 31-річний житель Івано-Франківської області, повертаючи ліворуч, не надав переваги в русі автомобілю "Skoda Fabia", який рухався головною дорогою під керуванням 45-річного львів’янина, внаслідок чого сталося зіткнення.

В результаті автопригоди пасажир легковика, 56-річний мешканець Яворівського району, отримав тілесні ушкодження у вигляді "закритого перелому лівої ключиці".

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ