Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Стрийщині рецидивіст викрав автівку: його спіймали аж у Івано-Франківську

9 червня приблизно о 10:20, до поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Стрийського району про викрадення його автомобіля "Нісан Кашкай".
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місце події негайно прибули оперативники кримінальної поліції, слідчі та інші співробітники Стрийського районного відділу поліції.  Як з'ясували правоохоронці, невідома особа незаконно заволоділа автомобілем заявника, що стояв у гаражі на приватному подвір’ї, та поїхала на ньому в невідомому напрямку. 

Поліціянти негайно розпочали спеціальну операцію, орієнтування на викрадений автомобіль надіслали до всіх територіальних підрозділів поліції Львівщини та сусідніх областей.

За допомогою камер відеонагляду "Безпечна Львівщина" правоохоронці виявили, що викрадений автомобіль рухається в бік Івано-Франківської області. Вже невдовзі оперативники кримінальної поліції спільно із колегами з поліції Прикарпаття зупинили "Нісан" в обласному центрі. Також з'ясували особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ним виявився 32-річного мешканця Стрия, якого вже судили, зокрема і за аналогічний злочин.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі Стрийського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.  

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ