Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На святкуванні в готельному комплексі "Перлина Карпат" отруїлись 11 осіб

Про спалах гострої кишкової інфекції серед відпочиваючих в готельному комплексі «Перлина Карпат» в смт. Славське Сколівського району, - Держпродспоживслужба Львівщини.

Згідно термінового повідомлення  КЗ ЛОР «Львівський обласний  центр екстренної медичної допомоги медицини катастроф», 13.01.18 р. в готельному комплексі «Перлина Карпат» ТзОВ «Резорт Перлина Карпат» в смт. Славське Сколівського району вул. І.Франка,43Б за медичною допомогою звернулося 11 дорослих осіб. Усім встановлений первинний діагноз – гостра кишкова інфекція. Спільними симптомами у постраждалих були підвищення температури тіла до 38 градусів, блювота, нудота, діарея, болі в животі. Останні від госпіталізації відмовились та  виїхали з готельного комплексу за місцем проживання (м. Київ, Київська обл., Черкаська обл, та м. Баку). Начальникам структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби відповідних територій  скеровані листи щодо організації амбулаторного спостереження за постраждалими.

Епідрозслідуванням встановлено, що група в кількості 41 особи  проводила корпоратив ІТ-компанії.  Харчувались протягом 11.01.2019р.-12.01.2019 р. в закладі (сніданки та  банкет-вечері), обіди – за межами закладу.

З метою встановлення причин та умов виникнення спалаху, фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області проведено позапланову перевірку ресторану готельного комплексу, який знаходиться в оренді ФОП Романишака Н.Б. з відбором проб продуктів, води, змивів з об’єктів довкілля. Проведено раптове обстеження персоналу. На даний час проводиться комплекс протиепідемічних заходів по локалізації спалаху.

Ситуація перебуває на контролі Держпродспоживслужби Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ