Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Сихові вперше встановлять рекорд з масового відтискання

20 липня, у суботу, о 16.00 на Сихові запрошуємо мешканців району встановити рекорд по масовому відтисканню, - передає ʺСихів.Медіаʺ.

Захід відбудеться на площі біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці (поблизу дзвіниці), взяти участь зможе будь-який охочий.

ʺПроект рекорди Сихова справді виник випадково. Сьогодні молодь любить масові заходи, тематичні вечірки, тому, що заняття спортом стають трендом, ми вирішили створити корисний тандем. Сихів насправді спортивний район, у нас безліч гуртків, тренажерних залів, фітнес-клубів, шкіл бойових мистецтв та інших. Ми поставимо перший рекорд по відтисканню від землі, цей захід лише початок наших з вами рекордів. Ми перший район, який почне писати власну спортивну історію і ви станете її творцямиʺ, ‒ повідомляє координатор Святослав Петровський.

На заході очікуються спортсмени з фітнес-клубів та тренажерних залів, але головні гості – сихівчани. ʺІ не важливий ваш статус новачка, любителя, чи професіонала у відтисканні — головне ваша присутністьʺ, ‒ додає Святослав Петровський. У програмі також передбачені різні змагання, в яких може взяти участь будь-який охочий та отримати приз.

Програма заходу:

– безкоштовні майстер-класи;

– показові виступи;

– змагання серед чоловіків та жінок на цікаві призи;

– розіграш подарунків;

– консультації від спеціалістів.

Нагадаємо, що  найбільший рекорд по масовому відтисканню встановили у 2015 році, в Черкасах. 
3150 рекордсменів відтиснулись 25 разів, що символізує кількість областей України, включаючи Автономну Республіку Крим.

У 2016 році 22 відтискання виконали 700 курсантів і офіцерів зі всієї країни, цим флешмобом військові хотіли привернути увагу до  бійців, які повертаються додому і потребують підтримки сім’ї та суспільства. Львів теж виділився рекордною кількістю відтискань у 2011 році: 100 юнаків відтиснулись 30 разів по 10 підходів, аби популяризувати здоровий спосіб життя. 

Сихів.Медіа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ