Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Сихові, втікаючи від патрульних, водій ВАЗу ледь не вчинив ДТП

Кілька днів тому патрульні стали свідками порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля ВАЗ, - інформують у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

Інспектори дали вказівку про зупинку, однак він її проігнорував і почав втікати. Він не реагував на звукові та світлові сигнали, які подавали поліцейські. На проспекті Червоної Калини 44-річний чоловік не врахував погодних умов, не обрав безпечної швидкості і не впорався з керуванням. Відтак, його автомобіль почало крутити і, на щастя, іншим учасникам дорожнього руху вдалося швидко відреагувати тому обійшлося без аварії. Водія затримали і подальше спілкування проходило у Сихівському відділі поліції. Він перебував в стані алкогольного сп’яніння, однак від перевірки відмовився. На чоловіка склали протокол затримання, протокол за керування в нетверезому стані, протокол за не виконання вимог про зупинку та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху.

Нагадуємо водіям, сівши за кермо в нетверезому стані ви стаєте загрозою для усіх учасників дорожнього руху і для себе. Керування напідпитку входить в п’ятірку причин як ДТП з постраждалими та і без. Від початку року патрульні поліцейські Львівської області склали на водіїв майже 700 протоколів за керування в нетверезому стані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ