Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині двох поліцейських засудили за хабар

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області визнав винними начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Тернопільській області та старшого оперуповноваженого Тернопільського районного відділення поліції ГУ Нацполіції області у хабарництві, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Доведено, що 26 лютого 2016 року начальник слідчого відділення С. за посередництва старшого оперуповноваженого Р. одержали від громадянина України грошові кошти в розмірі 1 500 дол США за сприяння в закритті кримінального провадження.

Як повідомив військовий прокурор Тернопільського гарнізону Олександр Федчишин, суд врахував всі обставини і засудив зловмисників до 25,5 тис грн та 14,45 тис грн штрафів, відповідно.

Крім того, до винних осіб застосовано додаткове покарання: позбавлення права обіймати посади на підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності строком 1 рік 6 місяців для начальника слідчого відділення С. та 1 рік для старшого оперуповноваженого Р.

Обвинувальні вироки набрали законної сили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ