Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині виявили шістьох порушників міграційного законодавства

Ще 1 вересня на території Тернопільської області розпочалися цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», головна мета якого - нагляд та контроль за виконанням законодавства в міграційній сфері.
фото - пресслужба Поліції Тернопільської області

Про це інформує пресслужба Поліції Тернопільської області.

Повідомляється, що за дев’ять днів профілактичних заходів правоохоронці виявили на Тернопільщині шістьох іноземців, які порушили міграційне законодавство. На даних осіб працівники Управління Державної міграційної служби в області склали протоколи за статтею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, співробітники відділу міграційної поліції направили в міграційну службу подання про примусове повернення порушників до країни походження.

Варто зауважити, що упродовж місяця співробітники поліції спільно з працівниками Управління Державної міграційної служби та Служби безпеки України в області проводитимуть відпрацювання та перевірятимуть законність перебування на території краю іноземних громадян. В зоні особливої уваги будуть хостели, готелі, залізничні та автовокзали, розважальні, а також громадські заклади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ