Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині злодій ледь не спалив хату товариша

На Тернопільщині злодій ледь не спалив хату товариша. Чоловік, обікравши помешкання знайомого, вирішив закурити. Відтак, з необережності забув сигарету у помешканні. Також 34-річного жителя Чорткова правоохоронці підозрюють у вчиненні серії крадіжок. Повідомила прес-служба ГУ МВС області.

41-річний чотківчанин позичив своєму знайомому 1000 гривень. Знаючи про залежність останнього від наркотиків, взяв у якості застави його мобільний.

Одного разу з невідомого номера йому надійшло повідомлення  про те, що з-за кордону  на його ім’я прийшла посилка. Відтак, чоловік разом із родиною поїхали за посилкою. На місці призначення постраждалий не отримав нічого. Коли ж приїхав додому, то  побачив  тліючі меблі, розкидані речі і вибите разом з рамою балконне вікно.

За словами міліціонерів,  саме 34-річний приятель постраждалого, той самий котрий позичив у нього гроші спланував виїзд родини за межі райцентру, аби пограбувати їхнє помешкання.

 Чоловік на мотузці спустився з даху, витиснув  разом з рамою вікно і почав нишпорити у пошуках наживи. Розуміючи, що часу в нього достатньо, навіть цигарку запалив. Її з необережності й забув.

Постраждалим  одразу не вдалося збагнути, які речі пропали з помешкання. Їх назвав сам зловмисник. З’ясувалося, окрім грошей, техніки, банківських карток, закордонного паспорта та одягу, чоловік  прихопив ще й  запасні ключі від квартири. Напевно, планував навідатися ще не раз.

Нині зловмисник перебуває під домашнім арештом. Йому інкримінують частину 3 статті 185 ККУ.

Міліціонери перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення інших протиправних діянь.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ