Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На українсько-польському кордоні затримали 4 тис. пачок цигарок

В пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині, правоохоронці попередили спробу переміщення через державний кордон близько 4 тис. пачок цигарок. Тютюнові вироби знайшли у спеціальному сховищі в кабіні вантажівки, сам тайник був вміло та вдало замаскований, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Подія відбулась сьогодні вранці, інспектор прикордонної служби Мостиського загону під час огляду чергової вантажівки, що перевозила вантаж паливних гранул до Польщі, звернув увагу на нетипове підвищення під ящиком для документів у кабіні автомобіля. Однак детально оглянути це місце виявилося не просто. Автомобіль було направлено на додатковий огляд, де спільною прикордонно-митною групою з’ясовано, що даний ящик зсувається спеціальним електромеханічним замком, кнопка керування якого знаходилась у панелі запобіжників. Відключивши запірний механізм, стало можливим вилучити із кабіни вантажівки 3920 пачок цигарок марки «LD» та «Queen Menthal» частина з них з українськими акцизними марками. Водій автомобіля, 26-річний мешканець м. Рівне підтвердив, що йому належать дані цигарки, а тайник був виготовлений завчасно і власноруч.

Товар вилучено, відносно водія вантажівки складено документи про порушення митних правил, розглядається питання про вилучення транспортного засобу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ