Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На українсько-польському кордоні зупинили двох турків-нелегалів

1/3
Вчора, 18 липня, на українсько-польській ділянці кордону співробітники відділу прикордонної служби «Смільниця» затримали двох громадян Туреччини, які пішки, в обхід пункту пропуску намагалися нелегально перейти державний кордон України. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Про появу в селі незнайомців дільничному інспектору прикордонної служби повідомили місцеві мешканці. Селяни бачили двох чоловіків, які пішки прямували в бік кордону. На пошук негайно вибула група реагування прикордонників і через деякий час «мандрівників» знайшли.

Затриманими виявились громадяни Туреччини, чоловіки 1979 та 1988 років народження. Прикордонники з’ясували, що в Україну іноземці прибули нещодавно повітряним сполученням через різні аеропорти, а по прильоту повідомили правоохоронцям недостовірну мету прибуття. Невдовзі спробували нелегально дістатися Польщі, однак знову спілкуватися з охоронцями кордону «мандрівники» не розраховували.

Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України групою осіб прийматиме суд. Також іноземцям буде заборонено в’їзд в Україну, крім того прикордонники клопотатимуть перед судом про примусове повернення правопорушників до країни походження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ