Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На вокзалі у Львові пограбували мешканця Рівненщини

Поліцейські викрили зловмисника, причетного до пограбування пасажира на залізничному вокзалі у Львові. Про це повідомили 25 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

24 лютого, близько 1.00, до поліції звернувся 49-річний мешканець Рівненської області та повідомив, що невідомий чоловік пограбував його на залізничному вокзалі у Львові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, на пероні, за кілька хвилин до відправки потяга, зловмисник вихопив у потерпілого з рук мобільний телефон і рюкзак та втік з місця події.

Невдовзі співробітники сектору поліцейської діяльності відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 29-річний мешканець Самбірського району, а також встановили його місцеперебування Речові докази у нього вилучені.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ