Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Кримінал

На Волині підробляли довідки про негативний тест на коронавірус

На Волині викрили зловмисників, які виготовляли фальшиві довідки про негативний тест на коронавірус. Про це повідомив власкор Гал-інфо.

За словами речниці прокуратури Волині Наталки Мурахевич, наразі перед судом постане жителька волинського містечка Ратне, яка допомагала у підробці. Слідство вважає, що жінка упродовж березня розміщувала в соцмережах оголошення про виготовлення медичних довідок із негативними результатами тесту на захворювання «SARS-Cov-2». Вона підбирала клієнтів та надсилала відомості спільнику, який і займався виготовленням довідок.

Наразі правоохоронці розшукують цього зловмисника.

«У такий спосіб волинянка за грошову винагороду від 600 до 800 гривень допомогла виготовити підроблені довідки 10 громадянам, відтак невдовзі постане перед судом», - повідомила Мурахевич.

За такі дії жінці загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Тим часом, станом на 14 липня на Волині упродовж минулої доби зареєстрували 6 нових випадків COVID-19. За даними Волинського облцентру контролю та профілактики хвороб МОЗ, від коронавірусу протягом минулої доби зареєстровано один летальний випадок у Луцьку. На сьогодні на Волині – 92 хворих на COVID-19.

«Захистіть себе від COVID-19: дотримуйтеся дистанції, носіть маску, мийте руки та вакцинуйтеся», - закликають медики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ