Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У санаторіях Львівщини діють програми відновлення після ковіду

Курорти Львівщини запровадили програму реабілітації та зміцнення імунітету для відпочивальників, які перехворіли COVID-19. До цієї ініціативи доєдналися санаторії Трускавця, Східниці та Моршина. Про це у коментарі Гал-інфо розповіла начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

“Курортні території розробили постковідні програми з реабілітації.  Вони працюють з наслідками хвороби та намагаються покращити загальне самопочуття пацієнтів. Це робиться, щоб задовольнити потребу людей в оздоровленні.Стартував з такою програмою Трускавець. Зараз вони діють також  в Моршині та Східниці”, - розповіла Наталія Табака.

Програма передбачає спеціальний 14-денний курс оздоровлення від ускладнень бронхо-легеневої, серцево-судинної, нервової систем, органів травлення, для повернення працездатності за найкоротші терміни. До пакету входить курс із використанням унікальної місцевої мінеральної лікувальної води “Нафтуся”, новітніми методами реабілітації, діагностикою для контролю за станом здоров’я саме після коронавірусу, дієтичним харчуванням. Усе відбувається індивідуально, зважаючи на вік, тяжкість перебігу захворювання, супутні патології і під наглядом лікаря.

Дізнатися більше про постковідну реабілітацію в Трускавці й обрати санаторій для оздоровлення можна за цим посиланням: https://truskavets.ua/treatment-profiles/reabilitatsiya-pislya-covid-19/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ