Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Локдаун у Львові продовжили до 19 квітня

Локдаун у Львові продовжено ще на тиждень — до 19 квітня. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.
Фото - Олена Ляхович

"Відповідне рішення щойно ухвалила міська комісія із надзвичайних ситуацій. На жаль, ситуація із захворюваністю у Львові залишається складною. На госпіталізацію щодня потрапляє набагато більше людей, ніж на виписку. Ковідні ліжкомісця заповнені на 69%. Тому іншого варіанту, крім як залишатися на карантині, наразі немає", - йдеться у повідомленні.

За добу на Львівщині підтвердили 1255 випадків COVID-19

Як зазначає Маркіян Лопачак, до кінця тижня спеціальна комісія проведе детальний моніторинг ситуації в місті. З понеділка буде розглянуто його результати. Можливо, будуть підстави дещо послабити обмежувальні заходи (в частині навчання початкових класів, роботи літніх терас закладів громадського харчування та непродовольчих ринків).

"Поряд з тим — продовжуємо роботу над облаштуванням ліжкомісць для хворих. Вже маємо 1616, до кінця весни плануємо досягнути 3000. Хочеться вірити, що вони не знадобляться, але краще перестрахуватися. Бережіть себе! Все буде добре!", - додає секретар ЛМР.

Локдаун у Львові продовжено ще на тиждень — до 18 квітня включно❗️ Відповідне рішення щойно ухвалила міська комісія із...

Опубліковано Маркіян Лопачак Четвер, 8 квітня 2021 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ