Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині поліція вилучила у чоловіка бурштин, гроші та зброю

Вчора, 24 січня, у Маневицькому районі поліцейські в автомобілі 21-річного жителя Рівненської області вилучили майже 5 кг. бурштину. Крім цього, в салоні транспортного засобу правоохоронці знайшли $ 5 тис., два пістолети, набої та електронні ваги. Про це Гал-інфо повідомили у секторі комунікації ГУ НП у Волинській області.

Поліцейські на блокпосту неподалік села Вовчецьк Маневицького району зупинили автомобіль «Wolksvagen Passat». Водій пред’явив документи на транспортний засіб з очевидними ознаками підробки. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Маневицького відділу поліції.

Під час огляду автомобіля в салоні транспортного засобу виявили $ 5 тис., два стартові пістолети «Ekol Botam» та «Double Eagle» без номерів, 13 патронів шумової дії калібру 8 мм., дві електронні ваги, а також майже 5 кг. камінців коричневого кольору різної фракції, які схожі на бурштин-сирець.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ