Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині скандального мера вкотре зловили на керуванні авто без прав

до адміністративної відповідальності Олександр Ковальчук притягувався і раніше
фото з сайту Район.Ківерці

На Ківерцівського міського голову Олександра Ковальчука правоохоронці склали адмінпротокол за те, що він керував машиною, не маючи водійських прав.

Таке правопорушення міський голова вчинив повторно протягом року, - повідомила речниця ГУНП у Волинрській області Ольга Бузулук.

Відео, де співробітники ківерцівської поліції складають протокол за ч. 5 ст. 126  Кодексу України про адміністративні правопорушення, на міського голову оприлюднив на своїй сторінці у фейсбуці громадський активіст Сергій Рижков.

У разі доведення вини у суді, Ківерцівському міському голові загрожує накладення штрафу з позбавленням права керування авто на строк від п’яти до семи років та з оплатним вилученням машини чи без такого.

Зі слів речниці Нацполіції Волині Ольги Бузулук, до адміністративної відповідальності Олександр Ковальчук притягувався і раніше. Зокрема, у 2022 році працівники управління патрульної поліції у Волинській області оформляли протокол за ч. 5 ст.126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тоді суд наклав штраф у розмірі — 40 800 гривень.

У 2023 році працівники управління патрульної поліції в Івано-Франківській області оформляли ч.2 ст.126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За цією постановою, штраф становив 3 400 гривень.

Нагадаємо, мер Ківерців прославився тим, що у розпал війни вирішив будувати у 14-тисячному містечку стадіон за 145 мільйонів гривень. Після критики, що ці кошти варто було б скерувати на підтримку ЗСУ, заявив, що військові всім забезпечені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ