Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині судитимуть працівницю банку, яка привласнила понад 350 тис. грн

На Волині працівниця банку привласнила понад 350 тис. грн. Тепер на жінку чекає суд. Про це Гал-інфо повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області

Поліцейські встановили, що контролер-касир однієї з філій державного банку, перебуваючи на посаді, будучи матеріально-відповідальною особою, шляхом підроблення банківських документів, зокрема, заявок на видачу готівки, в яких підробляла підписи клієнтів банку. Таким чином, здійснила привласнення та розтрату грошових коштів, які перебували у її віданні, на загальну суму 356 тис. 824 грн.

Правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні правопорушень за ч.3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, ч. 3 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт до Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ