Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині у контрабандистів відібрали два безпілотники

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та причетні особи
фото ДПСУ

Оперативники Волинського загону спільно з військовослужбовцями відділу "Рівне" викрили чергову оборудку контрабандистів, які за допомогою безпілотників збиралися переправити через українсько-польський кордон тютюнові вироби.

Про це у фейсбуці повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

У рамках протидії цьому виду протиправної діяльності, кримінальними аналітиками оперативних підрозділів загону було встановлено можливі місця злету та посадки безпілотних літальних апаратів в прикордонні Ковельщини. Реалізовуючи наявну інформацію, учора вночі прикордонники знайшли неподалік держрубежу катапульту для запуску безпілотника та три пакунки з підготовленими до переміщення сигаретами. Поряд знаходилось 4 акумуляторні батареї для живлення БпЛА.

Під час подальших пошукових заходів на околицях населених пунктів Римачі та Любомль було виявлено два безпілотні літальні апарати типу «Літак».

Безпілотники, акумулятори та катапульту, а також 720 пачок тютюнових виробів прикордонники передали детективам Бюро економічної безпеки у Волинській області.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та причетні особи.

Заходи проводилися спільно зі співробітниками УСР у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Зазначимо, що цьогоріч прикордонники Волині уже виявили та вилучили у протиправних елементів 5 безпілотників, різного роду комплектуючі до них, та запобігли незаконному переміщенні через кордон з використанням БпЛА понад 22-х кілограмів наркотиків і майже тисячі пачок тютюнових виробів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ