Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині вилучили партію електронних сигарет на 8 млн грн

Транспортний засіб та незаконно виготовлені електронні сигарети вилучено
фото прессслужби БЕБ

Бюро економічної безпеки на Волині виявило партію контрафактних електронних сигарет вартістю 8 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області затримали вантажівку з понад 15 тисячами одноразових електронних пристроїв для куріння без марок акцизного податку в одному із районних центрів області.

Автомобіль з незаконно виготовленими підакцизними товарами виявлено в момент розвантаження, поруч із приміщенням відділення оператора поштового зв’язку. У водія транспортного засобу були відсутні документи щодо походження та якості вантажу. У подальшому електронні сигарети відомих брендів планували збути за допомогою поштових відправлень.

Транспортний засіб та незаконно виготовлені електронні сигарети вилучено. Орієнтовна вартість вилучених сигарет становить 8 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів) здійснюють детективи ТУ БЕБ Волинської області за процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ