Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На вулиці Кульпарківській у Львові постраждала жінка-пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 липня близько 9.15 на вулиці Кульпарківській. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-21093, 61-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода – також жительку Львова віком 44 роки. внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

"Шановні учасники дорожнього руху - водії та пішоходи! У зв’язку з відключеннями електроенергії, часто можна бачити, що на регульованих перехрестях не працюють світлофори. Відповідно – ці перехрестя стають нерегульованими, тому водії повинні бути уважнішими, проїжджаючи їх, а пішоходи – переходячи проїзну частину. Не забувайте Правила дорожнього руху, керуйтесь дорожніми знаками, розміткою та будьте взаємоввічливими", – закликають у поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ