Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На вимаганні хабара викрито митника з Херсонщини

Сьогодні, 25 липня 2019 року, співробітники Головного управління внутрішньої безпеки ДФС та Управління захисту економіки Нацполіції у Херсонській області спільно зі співробітниками Територіального управління ДБР у м. Мелітополі викрили на хабарі провідного державного інспектора відділу організації роботи Митниці ДФС в Херсонській області, Автономній республіці Крим та м. Севастополі.

Оперативники встановили, що посадовець вимагав від українського громадянина 13 000 грн. (500 доларів США). За вказану суму зловмисник обіцяв сприяння у проходженні конкурсу на заміщення вакантних посад та безперешкодне прийняття на службу до названої митниці ДФС. 

Митника затримано під час передачі коштів. 

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. 

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших посадових осіб, причетних до протиправної діяльності. 

Головне управління внутрішньої безпеки ДФС продовжує проведення профілактичних заходів, спрямованих на виявлення та припинення фактів порушень антикорупційного законодавства України з боку посадових осіб органів Державної фіскальної служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ