Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Яворівщині відбувся чемпіонат України з велоспорту

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Як повідомляє Львівська ОВА, Чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе та благодійний велопробіг Kormil Cycling race відбувся 6-8 вересня.

На чемпіонаті визначали найсильніших серед юнаків, дівчат, молодших юнаків та молодших дівчат. На старт вийшли спортсмени зі Львівської, Харківської, Вінницької, Хмельницької, Житомирської, Черкаської, Тернопільської, Донецької областей.  Яворівщина такі змагання приймала вдруге.

«Велосипедисти змагалися у груповій кільцевій гонці, критеріумі та гонці з вибуттям. Також у межах заходу відбувся благодійний велопробіг, на якому збирали кошти для купівлі FPV-дрону для потреб Збройних сил України», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хімʼяк.

РЕЗУЛЬТАТИ СПОРТСМЕНІВ ЗІ ЛЬВІВЩИНИ:

ГРУПОВА КІЛЬЦЕВА ГОНКА

Юнаки:

1 місце – Смолинець Олег

ГОНКА КРИТЕРІУМ

Юнаки:

1 місце – Смолинець Олег

2 місце – Голяк Владислав

Молодші юнаки:

1 місце – Коваль Павло

Дівчата:

3 місце – Сатурова Анастасія 

ГОНКА З ВИБУТТЯМ

Юнаки:

1 місце – Смолинець Олег

2 місце –  Голяк Владислав 

3 місце – Стеців Артур

Молодші юнаки:

1 місце –  Коваль Павло

Організаторами змагань є Міністерство молоді та спорту України, управління молоді та спорту Львівської ОВА, федерація велосипедного спорту України та Львівська велосипедна федерація. Також співорганізатором є Яворівська міська рада.

Додамо, що упродовж останніх років саме Львівщина є ключовим регіоном у проведенні шосейних національних змагань, кожні з яких об’єднують близько тисячі учасників, зокрема: Чемпіонат України з велоспорту на шосе у Звенигороді, веломарафон «Львівська сотка» та «Львівська сотка. Осінь», командний чемпіонат України з велоспорту на шосе Tour de Lviv region-2023, Чемпіонат України з велоспорту на шосе 2023 на Самбірщині, Kormil Cycling Race та інші велоподії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ